Reteta copilariei mele: Pita cu Unsoare

Pită cu Unsoare și Paprikă

Tania
Această gustare este adesea asociată cu tradițiile și bucatele tradiționale, în special în regiunile în care untura a fost o sursă importantă de grăsime.
5 from 1 vote
Pregătire 10 minutes
Porții 2 portii

Echipamente

  • 1 cutit tzapăn

Ingrediente
  

  • 1 borcan untură de porc
  • 1 priza paprikă
  • 1 priza sare
  • 1 buc ceapă roșie

Instrucțiuni
 

  •  Iei pita caldă din cuptor sau de la brutărie
  • Pui unsoarea pe ea cât mai gros
  • Presari paprika și sarea
  • Muști viguros din ceapă

2 thoughts on “Reteta copilariei mele: Pita cu Unsoare

    1. Las aici comentariul prietenului meu din copilarie (Ionut), cu care mancam pita cu unsoare facuta din porku’ lui:
      “Idei pentru Lady Onion:
      1. remove brown stick thing
      2. add untura in the jar
      3. use untura as it was meant to be used
      4. add ceapa to the taste
      5. paprica, only if you are ungur si vrei scandal”

Leave a Reply