Marmorkuchen de la nașa Renate

Marmorkuchen

Nașa Renate
Această prăjitură ușor de pregătit te va cuceri cu straturile sale colorate și aromele îmbietoare. Nașa Renate ne împărtășește rețeta ei preferată de Marmorkuchen.
Pregătire 10 minutes
Timp gătire 45 minutes
Timp Total 55 minutes

Echipamente

  • 1 formă de copt cu gaură în mijloc (optional)

Ingrediente
  

  • 4 buc ouă
  • 350 g zahăr
  • 500 g făină
  • 1 pachețel zahăr vanilat sau vanilie
  • 1 pachețel praf de copt
  • 200 ml ulei de floarea soarelui (sau alt ulei neutru)
  • 200 ml lapte
  • cacao

Instrucțiuni
 

  • Într-un bol, se adaugă ouăle, zahărul, făina, aroma de vanilie, praful de copt, uleiul și laptele.
  • Când ai făcut aluatul din ingredientele de mai sus, îl împărți într-un sfert și în 3 sferturi.
  • Într-un sfert se adaugă cacao până se obține culoarea dorită, amestecă până la omogenizare.
  • Așezi totul într-o formă de copt cu gaură în mijloc, alternând compoziția cu cacao și cea naturală sau albă, cum a zis nașa Renate.
  • Se pune 45’ la cuptor la 170 grade

Leave a Reply