
Supa crema de legume
Cand vine vorba de supa crema de legume, singura limita e imaginatia ta. Alege legumele tale preferate si transforma-le intr-o supa crema delicioasa si sanatoasa in mai putin de o ora.
Echipamente
- 1 blender sau blender de mana
Ingrediente
- 200 g cartofi
- 200 g cartofi dulci
- 1-2 buc ardei gras
- 1 buc ceapa mare (sau doua mai mici)
- 1 buc morcov
- Alte legume care iti plac (optional)
- 1 buc cub cu gust de legume (sau pui daca il preferi)
- sare
- piper
- ulei (preferabil de masline)
Instrucțiuni
- Taie in bucati mici toate legumele. Legumele tari precum cartofii si morcovii trebuie sa fie taiate mai subtiri.
- Legumele se pun intr-o tava si se acopera cu putin ulei.
- Legumele se coc in cuptor la 180-200 grade pana cand toate legumele au fost gatite
- Adauga legumele proaspat scoase din cuptor intr-un beldner, impreuna cu orice lichid eliberat de catre ele.
- Adauga peste putina apa si cubul de legume
- Blend pana cand se obtine o supa omogena.
- Gusta si ajusteaza atat nivelul de sare cat si nivelul de apa din supa pana cand obtii gustul si consistenta dorita.