Rețete

  • Rețetă de ceai bosniac
    Ceaiul bosniac este cunoscut pentru gustul său bogat și aromat, iar această rețetă simplă vă va ajuta să vă bucurați de toate aromele sale minunate. Poftă bună!
    Încearcă rețeta

  • Kir Royale
    În timpul celui de-al doilea război mondial, soldații germani au fugit cu vinurile roșii din Burgundia și francezii au răspuns într-un mod foarte francez. Ei au creat „Cocktailul de rezistență”, Kir.
    Încearcă rețeta

  • Garlic bread cu usturoi copt si cascaval
    Aceasta reteta este exemplul perfect de mancare care este mai mult decat suma ingredientelor. Trebuie incercat daca esti fan usturoi sau branza sau mai bine incerci oricum!
    Încearcă rețeta

  • Supa crema de legume
    Cand vine vorba de supa crema de legume, singura limita e imaginatia ta. Alege legumele tale preferate si transforma-le intr-o supa crema delicioasa si sanatoasa in mai putin de o ora.
    Încearcă rețeta

  • Pate vegetal de seminte
    Alternativa perfecta la un pate clasic
    Încearcă rețeta

  • Focaccia
    Bucura-te de aceasta paina tranditional italieneasca, fie asa cum e fie cu alte feluri de mancare gatite acasa.
    Încearcă rețeta

  • Ciorbita de boabe servita cu salata de ceapa
    Nimic nu e mai nostalgic pentru mine decat gustul mancarii pe care o facea mama. Ciorba de fasole a mamei era o simfonie a gusturilor, cu legume proaspete și amestecul ei secret de condimente.
    Încearcă rețeta

  • Crema de zahar ars
    Crema de zahăr ars este un desert delicios si aromat pe care-l poti prepara cu usurinta. Această cremă elegantă se servește de obicei rece, fiind adesea acompaniată de fructe proaspete sau compoturi.
    Încearcă rețeta

  • Pastrav curcubeu la gratar cu mamaliga cu branza si mujdei de usturoi
    O delicioasă combinație de arome și culori, pastravul curcubeu la grătar este acompaniat de o mamăligă fină, îmbogățită cu brânză savuroasă. Pentru a intensifica gustul, cei de la Pensiunea Somesana au adăugat un mujdei de usturoi proaspăt, care completează perfect preparatul cu o notă aromatică și piperată.
    Încearcă rețeta

  • Carne la garniță cu varză murată
    Carne la garniță cu varză murată este un preparat tradițional românesc, apreciat pentru gustul său savuros și aroma bogată. Această rețetă combină ingredientele simple și naturale într-un fel de mâncare reconfortant, perfect pentru a fi savurat în zilele reci de iarnă sau în orice alt moment în care vă doriți o masă consistentă și delicioasă.
    Încearcă rețeta