Plăcintă cu spanac și ciuperci de la Daniela
Daniela
Descoperiți o rețetă delicioasă și reconfortantă de spanac, o explozie de verdețuri bogate în nutrienți și savoare.
Pregătire 15 minutes mins
Timp gătire 45 minutes mins
Timp Total 1 hour hr
- 400 g făină
- 6 linguri apă
- 2 linguri oțet
- 1 buc margarină
- ceapă verde
- ciuperci
- spanac fiert
- 1 priza sare
- piper
Într-un bol se amestecă făina, apa, oțetul, margarina și sarea apoi se frământă până se obține un aluat suplu.
Separat, se călește ceapă verde sau uscată (după gust).
Se adaugă ciuperci si spanac fiert.
Se condimentează cu sare ,piper, mărar și pătrunjel.
Se fac două foi, între care se pune umplutura.
Se coace plăcinta aprox. 30 de minute, la 180 de grade.