Rețeta globetrotter-ului: Plăcintă cu spanac și ciuperci de la Daniela

Plăcintă cu spanac și ciuperci de la Daniela

Daniela
Descoperiți o rețetă delicioasă și reconfortantă de spanac, o explozie de verdețuri bogate în nutrienți și savoare.
Pregătire 15 minutes
Timp gătire 45 minutes
Timp Total 1 hour
Porții 4 porții

Ingrediente
  

  • 400 g făină
  • 6 linguri apă
  • 2 linguri oțet
  • 1 buc margarină
  • ceapă verde
  • ciuperci
  • spanac fiert
  • 1 priza sare
  • piper

Instrucțiuni
 

  • Într-un bol se amestecă făina, apa, oțetul, margarina și sarea apoi se frământă până se obține un aluat suplu.
  • Separat, se călește ceapă verde sau uscată (după gust).
  • Se adaugă ciuperci si spanac fiert.
  • Se condimentează cu sare ,piper, mărar și pătrunjel.
  • Se fac două foi, între care se pune umplutura.
  • Se coace plăcinta aprox. 30 de minute, la 180 de grade.

Leave a Reply